Tavshedspligt og dataansvar

Som psykolog er jeg underlagt tavshedspligt, og bl.a. derfor er de systemer, som jeg benytter mig af, beskyttet med passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger.
Dine personoplysninger (adresse, mail, telefon, bank- og kontooplysninger og evt. cpr-nummer) bruges til at holde kontakt med dig, til at overholde de aftaler, vi har indgået og til at opfylde mine kontraktlige og retlige forpligtelser.

I forbindelse med konsulentarbejde, og for også her at kunne opfylde mine kontraktlige og retlige forpligtelser, modtager jeg de bank og kontooplysninger, samt virksomheds-oplysninger som adresser, CVR-numre, navne, e-mailadresser, telefonnumre og evt. CV-oplysninger, som du selv eller din organisations relevante kontaktpersoner oplyser.
Disse data opbevares i 5 år plus indeværende år, og de kan, i det omfang det er relevant, deles med bank, skat, regnskabsprogram og revisor.

Jeg sælger aldrig dine oplysninger, men deler dem med danske myndigheder i overensstemmelse med gældende lovgivning.

I forhold til særligt personfølsomme oplysninger, som måtte berøre dig eller dine medarbejdere, undlader jeg at gå i detaljer om dette i vores mailkorrespondance. Jeg vil anbefale dig at gøre det samme.

Skulle der ske et sikkerhedsbrud i forhold til data og personoplysninger, der berører dig, vil jeg underrette dig så hurtigt som muligt.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har yderligere spørgsmål.