Referencer

______________________________

MEA Midtjysk ErhvervsudviklingsAkademi:

“Baggrunden for at vi valgte Peter Jorde var, at vi gik efter at få fat i en oplægsholder/ underviser der selv har stor indsigt i at optræde og bruge sig selv. Peter er i sin egenskab som både skuespiller og erhvervspsykolog særdeles god til at håndtere og formidle de virkemidler som vores målgruppe skal anvende i praksis. Indholdet blev skræddersyet, så det passede til deltagerne for kurset og fokuserede på det at skabe forandring gennem forankring hos virksomheder og på træning/coachingteknikker til konsulenter. 
På kurset blev vi inspireret og lærte meget af viden fra psykologien kombineret med kompetencer indenfor skuespillerfaget. Peter viste i høj grad, hvordan vi kunne arbejde med praktiske træningsøvelser og få indblik i og styrke vores personlige performance.”

______________________________

Børns Vilkår:

“Peter Jorde var inspirerende i både samarbejdet og som underviser. Med udgangspunkt i en vanskeligt stillet opgave, stod Peter Jorde for et kreativt og fagligt funderet oplæg, som gav stof til eftertanke og også smil på læben.”

Skærmbillede 2016-03-13 kl. 12.26.23